BURGER BUSINESS EINDHOVEN

BURGER BUSINESS EINDHOVEN There's no business like

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 663 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Business Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:12 De bezorging zou er binnen een half uur zijn maar dit bleek een leugen. Voor de rest was de burger heel lekker maar de friet nogal matig het smaakte nogal taai alsof het al heel lang in het netje lag
3 jul 2022 om 19:33 Erg snel en lekker
2 jul 2022 om 21:24 Een half uur te laat, koude friet en de verkeerde burger... jammer!
26 jun 2022 om 8:31 Het eten was weer heerlijk! De bezorgtijd duurde alleen veel te lang.
24 jun 2022 om 19:47 Bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar het eten was weer prima
16 jun 2022 om 21:48 Ik had 2 drankjes besteld waarvan er maar 1 geleverd is. Dit gebeurd vaker en ik had vandaag de tijd niet om erachter aan te bellen. Voor de rest was het eten lekker.
7 jun 2022 om 12:14 Weten niet waar ze mee bezig zijn zeggen gaat zo de duur uit en dan is t er na een half uur nog niet ter wel het een half uur zou duren anderhalf uur verder eindelijk het eten
6 jun 2022 om 20:24 Super lekker. Alleen de kaas op mijn burger vergeten. Wel voor betaald helaas.
27 mei 2022 om 21:46 Al de 2e x dat ik achter mijn bestelling aan moet bellen waar het blijft. Het is altijd heel toevallig dat t dan NET de deur uit gaat. Deze keer waren ze wel heel zuinig met de frietjes.
23 mei 2022 om 17:59 Bestelling niet aangekomen! Na 1x bellen werd mij gezegd dat ze onderweg waren en bij de tweede keer bellen werd ik niet geloofd dat ik het niet ontvangen had… slecht!
22 mei 2022 om 22:44 Bestelling niet compleet, hamburger broodje aan de droge kant. Brokkelde al af na 1 hap. Hamburgers geen bijzondere smaak.
16 mei 2022 om 18:21 Wat is die friet onvoorstelbaar zout